Stugor

Vi har två stycken 6-bäddars stugor och en 8-bäddars stuga.

I stugorna finns kök, utrustat med spis, kyl & frys och micro, badrum med dusch och egen varmvattenberedare samt kamin. Ved finns att hämta i vedförrådet på gården.

Alla stugor är utrustade med TV. För närvarande finns kanal 1,2 och 4
Förutom våra egna stugor förmedlar vi några stugor i byn. Totalt har vi tillgång på ca 80 bäddar.

Stuga 7

 

 

Våra mest populära stugor är på ca 45 kvadrat och har två sovrum med våningssängar där en har bredare nederslaf.  Där finns badrum och ett fullt utrustat kök med kyl/frys samt spis med ugn. Populärt hos fiskare, jägare samt veckogäster.  Allrummet har en ved kamin (ved ingår) samt köksbord,  tv och bäddsoffa, så här kan man rymma ytterligare en gäst om man vill. Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Stuga 7Paint Stuga 7-8

 

 

En populär stuga för det större sällskapet då de två sovrummen är av god storlek med vardera två våningssängar, en med bredare nederslaf.  Där finns badrum och ett fullt utrustat kök med kyl/frys samt spis med ugn. Populärt hos fiskare jägare samt veckogäster. Allrummet har en vedkamin (ved ingår) samt köksbord, tv och bäddsoffa, så här kan man rymma ytterligare en gäst om man vill. Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Stuga 9Paint Stuga 9.2

 

 

 

Detta är den nyaste lägenheten på Hotell Granen. Där finns en dubbelsäng samt en bäddsoffa, tv och köksbord. Lägenheten består av ett rum i öppen planlösning en hall och badrum samt kokvrå med kylskåp om ni vill själva sköta hushållet.  Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Stuga 13-14

 

 

Detta är en av de nyaste och största lägenheten här på Granen, modern med charm och helt i öppen planlösning.  Lägenheten består av två våningar på totalt ca 80 kvadrat. På övre plan finns två bredare sängar (140cm) samt två bäddsoffor och fåtöljer. Här sitter man skönt om man vill se på tv en stund eller utsikten. På nedre plan finns ett badrum med bastu samt fullt utrustat kök med kyl/frys samt spis med ugn och diskmaskin. I allrummet nere finns även ett stort köksbord för stora familjen samt två våningssängar gömda bakom ett skynke. Huset har en smart hall i två lika delar, samt en stor altan i solläge! Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Stuga 12